top of page

JUST MARSEL TEA & AİLE SERİSİ

Güncelleme tarihi: 13 Tem 2021


Just Marsel Tea Aile Serisini Tanıyalım...


İçindekiler; Frenk kimyonu, Anason, Rezene

20 x 2 Gr = 40 Gr / 20 Adet İpsiz Zarfsız Süzen Poşet

Kullanıldığı yer : Anne sütü arttırıcı olarak kullanılır.

Rezene, anason ve frenk kimyonu anne sütünü artırıcı özelliğinin yanı sıra yatıştırıcı ve rahatlatıcı, anne ve bebekte gaz, şişkinlik, iştah kaybı gibi önemli sindirim sorunları üzerinde de etkilidir. Özellikle rezene ve anason, bebek koliklerinde yararlı olabilmektedir. Bu bitkiler ayrıca anne ve bebeği soğuk algınlığı enfeksiyonları, öksürük, bronşit gibi hastalıklardan koruyucu rol oynamaktadır.


Uyarı: Rezene içeren çaylar birkaç hafta gibi uzun süre veya aşırı miktarlarda (litrelerce) içilmemelidir. İstenmeyen sonuçlarla karşılaşmamak için hekiminize yada eczacınıza danışınız.




İçindekiler; Antep nanesi, Şerbetçi otu, Adaçayı, Ceviz yaprağı

20 x 2 Gr = 40 Gr / 20 Adet İpsiz Zarfsız Süzen Poşet


Kullanıldığı yer : Anne sütünü kesmeye yardımcı olarak kullanılır.


Nane ve benzeri mentollü besinler serinlik ferahlık vermesine rağmen anne sütünü azaltıcı etki gösterdiği gibi sütün tadını ve kokusunu da değiştirir. Adaçayı, ceviz yaprağı ve şerbetçi otu emzirme dönemindeki annelere önerilmezken sütünü azaltmak isteyen kişiler tüketebilir. Bye Bye Milk çayını bebeğinizi sütten kesmek istediğiniz zaman kullanmanızı tavsiye ederiz. Bye Bye Milk çayının içindeki tıbbi bitkiler süt kesici özelliğe sahiptir.

Uyarı : Safra taşı şikayetleri olanlar doktora danışmadan kullanmayınız.


İçindekiler; Rooibos, Elma kurusu, Portakal kabuğu, Mandalina kabuğu, Portakal çiçeği, Şerbetçi otu,Doğala Özdeş Vanilya ve Portakal Aroması

20 x 2 Gr = 40 Gr / 20 Adet İpsiz Zarfsız Süzen Poşet


Sleepy Time Rooibos : Çocuklarınız için, siyah çay yada şekerli içecekler yerine, doğal olarak kafeinsiz tamamen sağlıklı bir alternatif. Renklendirici, yapay tatlandırıcı ve herhangi bir koruyucu içermez. Rooibos çayı kafein içermez, çok düşük tanin seviyesine sahip olduğu için demir emilimine engel olmaz, antioksidan, mineral ve vitaminler yönünden ise son derece zengindir. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcıdır.Kendine has doğal tadı nedeniyle şeker ilavesine gerek duymadan içilebilir.

*2 Yaş üstü çocuklar ve yetişkinler için tüketime uygundur.





İçindekiler; Kuşburnu, Hibiskus, Elma kurusu, Tarçın, Mate, Portakal kabuğu,Yemişen meyvesi, Doğala Özdeş Tropik Aroması

20 x 2 Gr = 40 Gr / 20 Adet İpsiz Zarfsız Süzen Poşet


Babalara bebeklerine daha iyi bakabilmeleri için C Vitamini içeren bitkilerden oluşan Super Dady çayı.


*2 Yaş üstü çocuklar ve yetişkinler için tüketime uygundur.





Tasarım Çay

-

Anne Çayları

-

Bitki ve Meyve Çayları

-

Çay Kültürü

-

Tıbbi ve aromatik bitkiler

14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page